Kategorier
Blogginlägg

Back to work again

Nu är jag tillbaka lite smått till arbete igen efter att ha brutit foten rätt allvarligt i mellandagarna, men nu har jag blivit av med gipset och jag kan sitta upp lite längre tid vilket är fantastiskt bra för just nu är jag så inspirerad till att komma igång med arbete.

Igår var jag på Inredningsmässan och sålde in vårt nya 3D-verktyg till lite olika möbeltillverkare, det måste varit lite komiskt för jag fick skjuts runt i rullstol eftersom jag ännu inte kan stödja mig på den skadade foten. Men förmodligen så var det en jättebra säljidé eftersom ingen kan ju diskvalificera en handikappad, det gick lätt att få prata med intressanta utställare då även fast det var lite pinsamt.

Nu kommer det hända ganska mycket i mitt nya företag, dels har vi 3D-verktyget på gång (den första beta-versionen är klar och jag kommer att göra den tillgänglig för allmänheten snart), sedan har vi några nya sajter och samarbeten i pipeline.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.