Kategorier
Blogginlägg

Nu har jag lämnat ansökan om Seedcamp

Har just lämnat in en ansökan om att vilja deltaga i Mini seedcamp som är i Helsingborg under maj. Anledningen till att jag är intresserad och deltaga där just nu, är för att jag vill realisera vår vision om att internationalisera våra sajter – jag misstänker att det finns några nyckelpersoner där som skulle kunna vara rätt för oss.

På ett sätt känns det också intressant att testa affärsidén på andra affärsmänniskor i ett internationellt fokus. Men framförallt hoppas jag att vi kan få igång den internationella delen på allvar.

Man väljer tydligen ut 20 av de mest intressantaste idéerna och sedan så jobbar man vidare med dom genom de möten och pitchar man gör. Dock såg jag direkt av listan på tidigare utvalda företagen/idéerna att de har liknande områden som de erfarenheter de som jobbar med seedcamp har, vilket förstås är naturligt. Man vill väl inte satsa på något man inte riktigt behärskar eller förstår.

Det känns i alla fall som att detta verkar vara en rätt hyfsad grej och det är nog värt tiden jag behöver lägga ner. Det tar väl någon vecka till innan man får reda på om man blev utvald så vi får se, jag meddelar på bloggen såklart.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.