Kategorier
Blogginlägg

Inget seedcamp, men många nya affärsområden

Min ansökan till seedcamp blev inte antagen pga bristande information i ansökningen, ja det kanske var möjligt eftersom jag haft rätt mycket att göra och inte hunnit gå igenom ansökningen så mycket. Det var så mycket fokus på individen så jag missade väl uppgifterna dom behövde för själva affärsidén.

Nåja, nu går det framåt med raketfart i vårt nya bolag. Även fast det inte hänt så mycket utåt har jag bl.a. haft strategiskt möte med en väldigt intressant samarbetspartner. Det känns som att det mesta går vår väg just nu, även fast det inte är så mycket intäkter i det nya bolaget handlar 2009 om att befästa sig på marknaden.

Jag nämnde tidigare att jag håller på med ett 3D verktyg och det känns verkligen som en nyckelöppnare till många andra affärer kring vår affärsidé. När jag pratar om vårt nya bolag inför andra så är det svårt att få fram grejen med att ”inspiration” är en trafikdrivande beståndsdel, men när jag då nämner om 3D och vandra omkring i sin lägenhet på webben då trillar poletten ner hos precis alla.

Utvecklingen av sajterna går också framåt, snart kommer vi att lansera lite mer slutgiltiga uppdateringar och sedan är det premiär för vårt 3D verktyg och då tänkte vi gå ”Live” och dra igång marknadsföringen av första sajten Hem och harmoni.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.