Kategorier
Blogginlägg

Teamet bakom konceptet Byggmedia

Idag tänkte jag presentera vilka vi är som startar upp konceptet Byggmedia och är ägare i Virtuell Media i Sverige AB som vi startade förra månaden.

Vi är en trio (se mitt inlägg om medarbetare i en startup):

  • Patrik Högberg (jag)
    Har fokus på teknik och övrig affärsverksamhet. Jag är mångsidig och har hand om hela karusellen och ser till att ”exekvera” i alla håll och kanter.
  • Charlotte Högberg (min fru)
    Superduktig på användarorienterade gränssnitt, är designer och har koll på behov och trender för att koppla ihop det med mitt kunnande om teknik. Hon sitter just nu och designar gränssnitten för alla olika tjänster som vi snart ska lansera.
  • Jan Byrmo
    Han har i våra tidigare verksamheter jobbat väldigt nära mig som heltidskonsult inom sälj och marknad. Nu är han med oss som grundare i Virtuell Media i Sverige AB och har fokus på marknad. Jan är en fantastisk person och är väldigt kreativ inom marknad som vi tycker passar perfekt till det området som varken jag eller Charlotte är särskilt specialiserade på

Vi alla tre kommer att operativt driva den här verksamheten med kraftig utveckling som ledord under hela 2009. Naturligtvis kommer inte jag spara på krutet här utan vi ska satsa på utlandsetablering så fort som möjligt redan under 2009.

Vi har satt upp en företagssida om oss som vi kommer att uppdatera med mer relevant information snart:

Virtuell Media i Sverige AB.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.