Kategorier
Blogginlägg

Releaseplan för Bygg, inredning och trädgård

Jag gillar att skapa förväntningar så ”here goes”:

Våra nya sajter kommer alla att ha premiär 1 januari 2009, men innan dess kommer jag släppa en betaversion förmodligen tidigt i december 2008.
Så nu har jag satt piskan på att det ska bli av och jag ska göra mitt yttersta för att hålla denna ”Deadline”.

1 januari 2009 blir alltså lanseringsdatumet
för alla tre nya sajter. Vi ska försöka baka in så mycket som möjligt av allt som ska finnas på sidorna redan vid lanseringen men jag vet av erfarenhet att det kommer bli tufft. Jag är just nu ensam programmerare, och jag kommer inte ta in ytterligare programmerare innan lanseringen av olika skäl, det starkaste för att jag lärt mig vara oerhört produktiv när jag gör allt själv i det initiella stadiet.

En hel del verktyg få stryk på foten som alltså inte kommer hinna bli implementerade innan lanseringen, men de kommer att lanseras kort därefter. Det är faktiskt en hel del lite häftiga verktyg som jag önskade jag hade tillgång till när vi byggde hus, inredde och fixade trädgården. Inredningssajten kommer ha en ganska unik sak som jag tror kommer bli en jättestor bara den. Men det finns massor av andra godsaker i projektet som jag är övertygad att alla konkurenter är supernyfikna på (tyvärr, jag avslöjar dessa först strax innan lanseringen).

Men nu till det roliga, jag kommer försöka lansera en ”beta” av sajterna den 1:a december 2008 (det är bara drygt en månad kvar så jag hoppas att jag hinner detta). Det blir en s.k. preview av sajten och huvuddelarna av hur allt fungerar tillsammans så besökarna ska alltså inte behöva vänta ända till nyåret för att smaka på godsakerna vi bjuder på helt gratis.

Jag jobbar för fullt i Zend Framework just nu som jag bara gillar mer och mer. Varje dag upptäcker jag nya roliga saker i den. Håller just nu för fullt på att lära mig och applicera Zend_Form på alla formulär som verkligen gör både systemering och programmering till ett glädjefullt tillfälle, speciellt när saker såsom CAPTCHA finns inbyggd.

Jag kommer jobba stenhårt med detta nu under närmaste månaderna, men på fredag tar jag paus, då går jag och min fru på IVA’s bankett.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.