Kategorier
Blogginlägg

Den tredje sajten i vårt nya koncept är…

Jag lovade i fredags att idag avslöja den tredje sajten som ska vara handen i handsken i det koncept vi kommer att lansera framöver.

Det blir en sajt som handlar om tomt och trädgård – det var väl inte så svårt att gissa när jag redan berättat om sajten vi ska lansera för de som köper hus, renoverar etc och det som därefter följer, inredning.

Som ni förstår är detta verkligen ganska självklara sajter som man kan förvänta sig av oss (kan säkert de som känner oss väl berätta). Jag backar återigen tillbaka klockan och gör en snabb återblick i varför dessa tre sajter lanseras inom kort.

  • Vi gifte oss 1999, startade Bröllopstorget för att hjälpa andra med den bröllopsplanering vi gärna velat haft när vi gifte oss
  • Vi fick barn 2001, efter lite föräldraledighet, en del besök på cafén och mammor i lekparkerna föddes såklart vår föräldrasajt Familjeliv 2003.
  • Sedan 2004 började vi leta tomt och hus och 2006 klippte vi till, 2007 började vi bygga hus och vi upplevde massvis av problem. Problem för mig innebär nya idéer och lösningar och efter vårt husbygge som blev klart 2008 och mitt avslut som VD i Familjeliv Media under 2008 så föddes dessa tre nya mediasajter om hus, inredning och trädgård.

Nu har jag berättat en liten del av affärskonceptet och nu återstår en del PR om var man hittar dessa sajter, när det kommer lanseras och vilket innehåll dessa sajter kommer ha. Jag kommer skriva och avslöja saker i denna blogg lite innan det blir tillgängligt på andra håll för de som är intresserade att följa denna startup.

Sedan ska jag berätta lite ”behind the scenes”, vilka ”vi” är (dvs samarbetspartners och co-grundare) och om hur och vad som gjorde att vi gjorde på ett visst sätt, men dessa saker kommer jag avslöja först när vi lanserat varje del. En sak som är säker är att vi kommer att göra vissa saker lite ”annorlunda” och vi kommer införa ett nytt koncept till navigering ”on-site” som jag i alla fall inte jag sett på någon annan sajt innan. Det är faktiskt lite kul och se om våra idéer kommer falla våra respektive målgrupper i god hand.

Jag vet att vi alla fall kommer att lyckas bli störst i Sverige på alla dessa tre områden på nätet så som utgångsläget ser ut idag, frågan är bara exakt när och det är däremot svårare att avgöra, men det får tiden utvisa. Jag är superenvis (säger i alla fall min fru), så jag ger mig inte på att vi ska bli störst (får jag väl äta upp om 3 år, men så känns det nu och så har det alltid känts i alla mina andra startups sedan 90-talet).

Imorgon ska jag avslöja lite datum.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.