Kategorier
Blogginlägg

Mer information om våra nya sajter

Idag tänkte jag avslöja lite mer om vårt koncept och nya sajter som vi kommer lansera framöver. Jag har tidigare berättat här i bloggen att en av sajterna är en inredningssajt och det är ett jättespännande projekt som kopplas ihop med de andra områderna som vi ska göra sajter för också.

Nästa sajt handlar om byggbranschen, vi ska alltså också starta en sajt samtidigt som inredning som behandlar ämnet kring att bygga nytt hus, renovering och allt som kommer därtill. Vi har själva byggt nytt hus och själva upptäckt massor av behov som borde finnas på nätet som inte någon gjort ännu. Det finns en del konkurrenter på detta område men de har inte fyllt alla de behov vi upptäckte behövdes i byggprocessen. Så vi ska helt enkelt lansera en helt ny sajt med en annan inriktning än vad som redan finns på nätet i Sverige.

På måndag kommer jag att avslöja vad den tredje sajten handlar om och den sammanfaller med dessa två sajter jag redan avslöjat om att bygga och inredning vilket utgör det unika konceptet vi planerar att lansera. Ni kan få gissa vad den tredje sajten handlar om under helgen så får vi se vem som fick rätt på måndag.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.