Kategorier
Blogginlägg

Ny inredningssajt för privatpersoner

Jag har lovat att jag ska berätta lite för varje dag i oktober om mina projekt. Idag kan jag avslöja att vi bl.a. kommer starta en inredningssajt med fokus på verktyg för inredning och hjälpmedel för privatpersoner.

Jag och min fru har hela tiden uppmärksammat behov från våra egna faser i livet såsom när vi gifte oss 1999 så upptäckte vi att här finns ett stort outforskat område på nätet. Vi startade sedan Bröllopstorget 2000 utifrån egna erfarenheter. 2001 fick vi en dotter och 2003 en son, därefter föddes behoven av en familjesajt. Sagt och gjort vi öppnade Familjeliv 2003. Därefter var vi rätt upptagna med att förädla dessa tjänster till att bli klart störst och ledande i Sverige. Sedan sålde vi verksamheterna till stor del 2006 åt Stampen-gruppen och därefter har jag arbetat med en bra avlämning. Jag frigjordes från dessa verksamheter i somras och sitter kvar i styrelsen och bevakar våra aktieinnehav idag. Men i somras flyttade vi och nu kände vi att det var ingen heltäckande inredningssajt i Sverige så därför har vi nu gett oss in i det.

Charlotte jobbar nu aktivt med konceptet och gränssnittet och jag jobbar främst med den tekniska utvecklingen. Den här satsningen är en del i ett bredare koncept som jag ska berätta mer om i den här bloggen framöver, jag ska läcka en liten godbit här och där. Jag vill inte i det här skedet avslöja hela affärskonceptet då det är mycket kvar att göra och vi vill minimera konkurrens.

Det är i alla fall ett mäktigt arbete vi har framför oss och vi har bara börjat.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.