Kategorier
Blogginlägg

Hem & Villamässan i Älvsjö och utomhusspa

Skulle egentligen ha gått på Hem & Villamässan i fredags men precis innan vi skulle åka ringde de från skolan och sa att min dotter var sjuk och behövde hämtas direkt. Så det blev ingen mässa att rapportera om i bloggen från mig.

Mässan behandlar en del av vad vi kommer att lansera som ny sajt så därför var det intressant för mig i det perspektivet. Min fru fick i alla fall gå på mässan i mitt ställe och hon hittade lite matnyttiga saker både privat och för det nya projektet. Det var väldigt mycket om pooler eller rättare sagt utomhusspa, det har kommit jättestarkt sista året.

Några goda vänner till oss som kommer från Österrike berättade för oss nyligen att där är det väldigt vanligt med utomhusspa som man kan ha året runt, även när det snöar ute. Det har liksom blivit en grej att gå ut i kylan under vintern och sitta och mysa i ett varmt utomhusspa, fast hemma på sin tomt. Det är nog den trenden vi ser kommer till Sverige nu.

Det kittlar lite i tanken med att ha ett utomhusspa en nyårsafton och skåla med champagne när man sitter och njuter av vattenmassage och tittar på alla fyrverkerier under natten.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.