Kategorier
Blogginlägg

Byggmedia heter marknadskonceptet i vår nya startup

Jag vet hur viktigt det är att man har ett marknadsfokus om man vill skapa en egen grund för ekonomisk utveckling i en startup. Därför har vi ett tydligt fokus på marknaden i vår affärsplan och det innefattar konceptet Byggmedia (www.byggmedia.se) som växte fram under våra brainstormsmöten.

Alla dessa tre sajter som vi snart lanserar inom byggbranschen riktar sig även till annonsörer som täcker alla tre inriktningar och då har vi ett marknadspaket på nätet som vi kallar byggmedia. Byggmedia är främst en sajt för marknaden och där det ska gå att få information om våra produkter och tjänster men även beställa paket.

Tanken är att vi ska utveckla PPC, CPM och register-paket både som självbetjäning (ungefär som Google Adwords) och kundstöd (rapporter och liknande).

Jag anser att i vårt fall så är marknadsbiten den näst viktigaste punkten i affärsplanen efter själva tjänsten/idén i sig och därför kommer den att ha ett betydligt större fokus i denna startup, jämfört med våra tidigare. Vi som jobbar med detta är dessutom väldigt samspelta med våra egna specialiteter som marknad, design och teknik och det känns verkligen som vi är ett killer team för att genomföra denna idé till något stort inom de närmsta åren. Jag kommer i mitten av november berätta mer om vårt team.

På måndag ska jag berätta om ”Principer och förutsättningar att skapa en framgångsrik sajt” där jag kommer bjuda på mina 6 regler/paragrafer som skapar framgångar.

Ett svar på ”Byggmedia heter marknadskonceptet i vår nya startup”

Tack för din kommentar på vår blogg!

Jag tror att ni verkligen kommer att få igång era sidor på ett bra sätt. Dels så förstår man snabbt att ni kan det ni håller på med, dels så tror jag ni har hittat rätt marknad att satsa på. Jag har tidigare efterlyst sidor som ni ska utveckla och hittat hittat nåt bra faktiskt…

Lycka till med allting!

Stängt för kommentering.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.