Kategorier
Blogginlägg

Förvaltning vs tillväxt

Dagens inlägg handlar om mina erfarenheter att dela ägarskap med olika visioner.

Egentligen är det ganska naturligt för mig att jobba med tillväxt, min avsikt är nästan alltid tillväxt och återinvesta vinst för att snabbare växa. Men vilken skillnad det är i en förvaltningsroll, besluten blir helt annorlunda både på gott och ont. Jag rent av hatar förvaltning när det handlar om bolag, det är verkligen något jag tar avstånd från.

Just tillväxt är väldigt roligt, man måste vara duktig , utmanande och tydligt inspirera alla runtomrking sig till samma visioner som man själv vill uppnå. Krocken uppstår när man måste jobba med både förvaltning och tillväxt i ett delat ägarskap – det fungerar inget bra enligt mina erfarenheter.

När man säljer sitt bolag får man vara beredd på att planera sin exit och vara tydlig med detta för att smidigt lämna över. Har man inte tydliggjort det får man bara en massa problem med besvikelser och förväntningar – det tjänar inget till att vara bitter.

Over and out…

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.