Kategorier
Blogginlägg

Entreprenörsgalan

Ikväll ska det bli spännande att gå på entreprenörsgalan i Stockholms Stadshus. Det är en årlig tillställning för oss som är med i Founders Alliance där entreprenörer träffas och har trevligt tillsammans över en middag.

Jag misstänker att det är idag det kommer skapas mest affärskontakter och idéer på hela året. För mig är det alltid spännande att träffa andra likasinnade för nytta och nöje och idag har jag valt att bekanta mig med andra som har fokus på internetionalisering.

Founders Alliance har varit väldigt värdefullt för mig, jag har fått flera nya affärskontakter och gjort en del projekt med andra. Där finns hela utbudet av människor för att skapa nya affärsidéer i Sverige och utomlads, allt från kapital till kunniga människor.

Imorgon kommer jag skriva lite mer om kvällens händelser i Stockholms Stadshus, men här är en försmak:

  • Galakväll med trerätters middag
  • Affärsnätverkande och underhållning
  • Utmärkelser
    – Entreprenörernas förebild
    – Founders Award
    – Stipendium till Ã…rets Unga Entreprenör
  • Efterfest på Undici

Länk till webbsidan om Entreprenörsgalan

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.