Kategorier
Blogginlägg

Affärsinkubatorn STING

Det är spännande tider för mig nu då när min nya startup Virtuell Media börjar ta fart och se lite frukter här och där. Det har nu gått ett par år sedan jag startade bolaget och vi har faktiskt hunnit en bra bit på vägen själva med flera produkter/tjänster som nästan är klara. Men för att accelerera utvecklingen nationellt och internationellt har vi nu tagit steget vidare.

Affärsinkubatorn STING

Lagom till det nya året har jag fått äran att få med Virtuell Media i affärsinkubatorn STING (Stockholm Innovation & Growth) som egentligen mer passar bolag i betydligt tidigare stadie i en startup. Men för mig har det varit viktigt att ha bollplank, coaching och nätverkande på alla plan i bolaget och det är ett steg i rätt riktning för oss på en internationell marknad. STING som är en stiftelse med Kungliga Tekniska Högskolan, Ericsson och Stockholm stad som huvudmän har en rätt imponerande portfolio av framgångsrika bolag idag, grundaren och tillika VD Pär Hedberg utsågs nyligen till årets riskkapitalist av Nya Affärer.

Från STING’s hemsida:

STING utvärderar 140-180 projekt/bolag per år, främst inom ICT, Internet/media, medtech och cleantech, men utifrån en tuff gallringsprocess antas 10-15 bolag per år till vår affärsinkubator. Cirka 65 procent av antagna bolag kommer från näringslivet och resterande 35 procent har kopplingar till universitet och forskningsinstitut. STING startade sin verksamhet 2002 och har bidragit med affärsutvecklingsstöd till över 70 lovande Startups.

Det ska bli ett spännande år och jag är övertygad om att vi kommer att ta ett stort steg framåt i vår nya startup med hjälp av STING.

Vi håller därför nu på att flytta in Virtuell Media i KTH’s lokaler på Valhallavägen i Stockholm.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.