Kategorier
Blogginlägg

Sommaruppehållet har nu nått sitt slut

Det har varit rätt tyst här i bloggen under sommaren, men det är det nu ändring på. Sommarsolen har jag njutit av, men det har varit svårt att slappna av då jag hela tiden kommer på en massa entreprenörsidéer. Mina närmaste vi träffat under sommaren har säkert blivit plågade av alla visioner och idéer som jag ihärdigt pratar om. Men nu ska jag fokusera på att hårdsatsa på våra tre sajter inom heminredning, trädgård och husbygge, så här följer lite status om det projektet:

Hem och Harmoni
Efter sommaren kommer vi att lägga upp det efterlängtade innehållet som bl.a. ska driva trafik men också göra det till en mer innehållsfull sida inom sin nisch. 2D och 3D verktyget kommer först att lanseras där man kan göra sin heminredning virtuellt, eller kanske bara föreslå ändringar i andras hem och se hur det ser ut virtuellt. Det känns verkligen som att det här blir ett kononverktyg i alla fall.

Trädgårdsdags
Efter en smygstart av betaversionen i början av sommaren kommer vi nu att ta tag i att lägga upp en växt-Wiki, strukturen, formulären och formaten håller på att finslipas. Vi håller själva på för fullt att planera trädgården så det här känns verkligen kul just nu. Här ska vi också integrera 2D och 3D verkyget för att anlägga trädgård virtuellt. På sikt ska vi integrera själva växt-Wikin med anläggingsverktyget så att man kan se hur trädgården ser ut om 1 år, 10 år eller kanske 20 år eftersom informationen om växters storlek osv hämtas därifrån.

Byggdags
En betaversion av Byggdags ska upp i september och här kommer vi inte att spara på krutet, det blir nog den mest intressanta sajten i konceptet byggmedia eftersom den blir så omfattande innehållsmässigt. Att driva trafik till denna sida kommer bli väldigt roligt då det inte finns någon större konkurrens i Sverige på sådant innehåll.

Nu ska jag försöka återkomma till lite mer regelbundna inlägg i den här bloggen om entreprenörsskapet så det blir lite intressant läsning för de som vill följa vad jag håller på med.

2 svar på ”Sommaruppehållet har nu nått sitt slut”

Hur har det gått med byggdags? Blir det inget… Gjorde själv en totalrenovering under 2007 (and still today…) och är nyfiken på vad ni tänkt er.

Jo, det går utmärkt. Vi håller på med designen för fullt nu och det kommer nog inte vara så jag kan tänka mig att vi öppnar en betaversion av sajten någon gång i mitten av september. Men den är rätt naken just nu, vi kommer att lägga till verktyg och liknande under hösten. Ett amerikanskt bolag jobbar med att skapa ett 3D verktyg åt oss som jag tror kommer bli hur kul som helst att använda för att designa/bygga eller ändra sitt hem.

Stängt för kommentering.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.