Kategorier
Blogginlägg

Inbjudan till min föreläsning / releaseparty – sociala nätverk i Sverige

Nu är det hög tid att anmäla sig till vårt event på fredagseftermiddagen kl. 14.00, det finns en del platser kvar och det är gratis. Anmäl dig genom att skicka ditt namn till mig på patrik@virtuellmedia.se.  Jag kommer berätta rätt intressanta saker i 45 minuter för de som är intresserade av att tjäna pengar inom sociala medier. Sedan bjuder vi på bubbel och tilltugg.

En sak jag är stolt över att demonstrera är ett nytt fenomen/företeelse på internet inom sociala nätverk – global dialog. Google har nyligen annonserat sin Google Wave, se mitt tidigare inlägg om detta som har en del liknelser med det jag gjort.

Eventet är främst ett releaseparty för communityn ”Hem och Harmoni” men jag kommer även göra en exklusiv visning av ”Trädgårdsdags”, båda av dessa sociala nätverk kommer att marknadsföras under konceptet byggmedia.se.

inbjudan-header

Mer information om inbjudan, pressrelease och program för föreläsningen finns på virtuellmedia.se.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.