Kategorier
Blogginlägg

Releaseparty för Hem & Harmoni

Nu har vi kommit till en stor milstolpe i vår utveckling av konceptet Byggmedia där vår första sida Hem & Harmoni ska öppnas och marknadsföras för allmänheten.

Om någon vecka kommer vi ta bort ”Beta” stämpeln på Hem & Harmoni och vi kommer då att fokusera på att marknadsföra den nya sidan genom de olika kanaler jag byggt upp i mitt kunskapsnät. Vi har i alla fall bestämt oss att 2D versionen av heminredningsverktyget ska vara färdig vid lanseringen och att vi sedan utökar med 3D strax därefter.

Men nu måste vi planera ett releaseparty för vår första sida Hem och Harmoni med lite pompa och ståt, tyvärr har jag inte så mycket erfarenheter av detta så är det någon som läser detta och har tips, idéer som inte kostar alltför mycket eller kanske vill hjälpa till så blir vi jätteglada. Att arrangera bröllop har jag dock mer erfarenhet av, men nu är det mer fråga om att uppmärksamma media, samarbetspartners och vänner på att vi nu är officiellt igång. Här är lite baskrav vi vill utgå från:

  • Någonstans i Stockholm
  • I slutet av Maj
  • På en vardag
  • Budget 20 000:-
  • Ca 50 personer

Får vi sedan lite rutin på detta kommer det bli ett återkommande koncept eftersom vi har många sajter att lansera och nu när vi byggt basen kommer det gå ganska fort.

Ett svar på ”Releaseparty för Hem & Harmoni”

Stängt för kommentering.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.