Kategorier
Blogginlägg

12 juni ger jag föreläsning i Stockholm

Vi bestämde nu att kombinera vårt releaseparty den 12 juni med en föreläsning om hur man skapar och använder sociala nätverksplatser som marknadskanal i Sverige.

Jag kommer personligen presentera vårt nya projekt Byggmedia och officiellt öppna den första sociala webbplatsen i det nätverket, Hem och Harmoni. Istället för att bara ha ett mingelparty så vill jag bjuda och inspirera alla på vilka fantastiska marknadsmöjligheter som nu finns på nätet och kommer berätta om vår resa genom 2000 talets internet i Sverige och hur det kommer att se ut imorgon ur vårt perspektiv.

I föreläsningen kommer jag att bjuda på intressanta nyckeltal gällande sociala nätverksplatser ur ett marknadsperspektiv och hur man kan kapitalisera det till en fungerande affärsmodell. Mina erfarenheter från hur framförallt Bröllopstorget och Familjeliv på kort tid kunde bli så stora trots hård konkurrens är sådant jag öppet delar med mig av.

Efter föreläsningen ca 45 minuter är det mingel ett par timmar där vi bjuder på bubbel och snittar. Här får ni gärna fråga mig om annonsmodeller i sociala nätverk, vilka är de bästa länkbeten i bloggar, sökoptimering och allt som rör marknaden inom sociala nätverk på nätet. Jag har även bred erfarenhet av internationalisering för de som har det i sin agenda.

Men det är inte bara en föreläsning, det är också en ”How to” vi själva praktiserar i vårt nya projekt. Detta blir ett unikt tillfälle att följa hur vi använder vår kunskap att starta upp nya sociala nätverksplatser med fokus att bli de främsta i respektive bransch.

Detta är ett gratis event på ca 2-3 timmar, kl. 14.00 den 12 juni på Clarion Hotel i stockholm och det är begränsat antal platser där vi bjuder in affärspartners, mediabyråer i vår bransch och journalister. Vill ni ha en inbjudan från oss på Virtuell Media i Sverige med mer information kan ni kontakta mig med uppgifter.

4 svar på ”12 juni ger jag föreläsning i Stockholm”

Skulle mer än gärna uppskatta att få komma till detta evenemang. Vet dock inte om du tillåter privatperson komma?

Hoppas, hoppas… Har skapat ett community nu på internet som håller på att slipas till det mycket bättre… Men tror starkt på det jag håller på att skapa, tror att din föreläsning skulle vara guld värd för mig och mitt projekt!!

Kontakta gärna,
Mvh Madeleine

Jag skriver upp dig på gästlistan. Välkommen på fredag!

Hej,

Kommer ni att lägga upp någon youtube-inspelning eller dylikt, det lät intressant?

Jag har faktiskt inte tänkt på det. Om är det någon som vill komma och spela in för att efteråt lägga ut det på nätet så får ni gärna höra av er till mig på patrik@virtuellmedia.se

Stängt för kommentering.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.