Kategorier
Blogginlägg

Nu har vi släppt Hem & Harmoni som BETA för allmänheten

Det var många sömnlösa nätter här inpå slutet och många månaders hårt slit, och nu är den första milstolpen vunnen. Idag släpper vi Hem och Harmoni för allmänheten, det är en väldigt kraftig nedbantad BETA version av sajten med bara de mest elementära delarna funktionella, men trots det så känns det väldigt roligt.

Hem och Harmoni, ska bli heminredarens mecka på nätet i Sverige och vi ska göra allt för att uppnå det målet. Jag kommer fortsätta att uppdatera min statussida här på bloggen om utvecklingsprojektet för det är fortfarande mycket kvar att göra. Jag känner mig otroligt produktiv nu som har programmerat en helt ny social platform  (med senaste tekniken kring Ajax och liknande) på några månader. Jag ska rida lite på den vågen nu när jag är så djupt insatt i det tekniska, och sätta fokus på att organisera företaget, skaffa utvecklare, anställa personal och liknande först till hösten.

Så vad väntar du på, in och kika på sajten (www.hemochharmoni.se) redan nu om du är nyfiken på vad vi håller på med…

4 svar på ”Nu har vi släppt Hem & Harmoni som BETA för allmänheten”

Hejsan!

Jag tror inte heller att hämnd är lösningen, men det känns skönt att tänka på vad jag skulle vilja göra, men inte gör.

Jag har varit moderator på Familjeliv :-), Panda hette jag då :-).

Trevlig kväll!

Hmmm HJÄÄÄÄLP! Hejsan!
Skrev på FL och bad om hjälp men kom på att du kanske inte läser där så ofta. 😀
Har provat att logga in på nya sajten men det går inget bra.
Varför går det så extremt segt?
Jag vill ju kommma igång då jag bara älskar det jag sett. 😉
När jag försöker göra min profil och skriva in lite om mig och sparar så står det sedan Array under min pressbild samma sak när jag ska skriva i tråden???
varför det.
Vad är det för fel?
+ Att Hela datorn min stannar upp så jag måste starta om den 🙁
& ladda upp bilder till galleriet går inte heller.
Har du några tips…
mvh
Veronica
versan heter jag där.

Veronica, vad kul att du tar dig tid med vår nya sajt, jag svarar dig mer ingående på mail då det är en del saker jag behöver veta. Vi hörs strax…

Stängt för kommentering.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.