Kategorier
Blogginlägg

Sociala nätverk är mer poppis än någonsin

Reflekterade faktiskt nyligen av vad många som engagerar sig med sociala nätverk på webben just nu, det känns som att varannan människa man träffar i företagsvärlden nu har insett att det är där man borde sätta sitt fokus. Att det är lågkonjunktur bidrar en hel del, då man börjar titta på alternativ och kanske mindre kostsamma kanaler ut i samhället.

Nya nätverk växer fram
Men det är många som vill bygga nya sociala nätverk också, både Charlotte och jag blir kontaktade oftare och oftare av personer som har en idé de vill genomföra och som vill höra vilka råd och knep vi har för att lyckas. Det är så många som har idéer och vet ungefär hur dom vill att det skulle vara, men har inte möjligheten att realisera det pga bristande tekniska kunskaper eller har för litet kontaktnät med rätt kompetenser

Hur stort kommer det bli
Det undrar jag också, just nu känns det otroligt roligt att branschen inom sociala medier är på högvarv, och det är nog inget stopp utan det växer lavinartat. Hela webben har blivit en stor social plats. Dock blir det svårare och svårare att lyckas genom att fler företag och entreprenörer täcker de behov som inte är fyllda – fast det är fortfarande otroligt stora möjligheter. Jag upplever själv nya behov som inte ännu är fyllda i princip varje vecka på webben.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.