Kategorier
Blogginlägg

Down to business – först ut 2009 Hem & Harmoni

Det har varit lite tyst i bloggen under julledigheterna och det har med att göra att jag precis haft det, julledigt – inte något jobb alls. Det var ett tufft beslut men jag jobbade hårt dagarna innan jul att jag inte själv hann med att delta i alla julföreberedelser. Men jag ville verkligen vara med under julen och nyårets alla dagar för barnens skull och de nya traditionerna vi vill skapa.

Men nu är 2008 över som var ett fantastikt år för oss och en start på att börja med något nytt, men nu är 2009 här och jag har lovat att lansera våra tre sajter men tidplanen är lite spräckt. Därför har vi en liten annan justerad lansering av sajterna. Det blir en trestegs raket där Hem & Harmoni blir först ut om ca en vecka (den arbetstid jag sköt på till denna sida av året).

Lite mer om Hem & Harmoni
Charlotte har designat logon som sajten kommer att lanseras med, som förhoppningsvis även den ger harmoni på sidan. Vi har försökt i så stor utsträckning som möjligt förhålla oss till Feng shui även på själva sajten. såhär blev loggon:

Den här sajten känns fantastisk att jobba med, som huvudsakligen handlar om inredning och det är fokus på två stora tjänster i denna sajt som vi premierar och det är bilder och bloggar. Charlotte och jag har kommit fram till ett ganska genomtänkt kategorisystem där alllt användargenererat innehåll såsom bilder och bloggar samlas under en enkel och självklar struktur. Det är ett halvautomatiserat kategoriseringssystem där en del uppgifter måste anges av användaren som lägger upp bilder, bloggar och bloggposter. När det handlar om bloggar så plockas mycket av denna kategorisering automatiskt av systemet från bloggen, men när det handlar om bilder måste man arkivera dessa på rätt ställe manuellt. Det ligger mycket ansvar på användarna, men vi tror just på det konceptet – det är användarna som sajten är till för och det är de som får största fokus på hur saker ska fungera på sidan.

Ett svar på ”Down to business – först ut 2009 Hem & Harmoni”

Stängt för kommentering.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.