Kategorier
Blogginlägg

Nu har jag fått våra affärskonton samt Bankgiro och Plusgiro

Nu är det klart med alla företagskonton i Virtuell Media i Sverige AB, vi har fått Bankgiro och Plusgiro samt konton och kreditkort så nu känns det som att det är en riktig affärsverksamhet.

Vi valde banken Nordea där jag har mina kontakter sedan tidigare, men S-E Banken har varit på mig flera gånger och vill att vi ska flytta dit våra affärsverksamheter (ganska många miljoners omsättning) genom att locka med en massa små saker.

Lämnar här RIS till S-E banken
Jag försöker av principskäl undvika S-E Banken, jag blev otroligt illa behandlad som kund på 90-talet. Bl.a. vägrade de tidsvis att lösa in likvida checkar från USA, men droppen var när de sa att jag inte kunde sätta in pengar där för jag var inte kund i deras bank sa de när de inte längre kunde nå min bankkontakt på tegnérgatan. De uppmanade mig att vända mig till en annan bank, trots att jag hade två affärsverksamheter där. Sagt och gjort, jag gick in på banken nästa dag och plockade ut allting och flyttade till annan bank, det är det sista jag har haft med S-E banken att göra.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.