Kategorier
Blogginlägg

Det går segt framåt med våra nya sajter

Jag skulle försöka släppa några testversioner av sajterna i december och jag måste faktiskt erkänna att jag ligger lite efter, men jag är på god väg. Som det ser ut nu så blir det inte någon testversion för allmänheten före Lucia, men strax därefter är det troligt.

Det lutar också åt att vi testkör www.hemochharmoni.se först så den får testköras lite hårdare, de andra sajterna bygger på samma platform så förhoppningsvis ska vi kunna återanvända allt testande.

Såhär ser det just nu ut på mitt skrivbord och utvecklingsdatorn med två skärmar…

Nästa vecka åker jag utomlands några dagar för en föreläsning om sociala webbplatser så det kommer inte hända så mycket i början av den veckan.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.