Kategorier
Blogginlägg

Trädgårdsdags heter vår nya sajt om trädgård och växter

Det blev lite sent idag, men jag lovade och berätta om vad vår trädgårdssajt skulle ha för namn och det blir alltså Trädgårdsdags, www.tradgardsdags.se.

Den här sajten blir superspännande att göra, vi har massvis med intressanta verktyg som just nu håller på att skapas, bl.a. en trädgårdsplan. Fokus kommer ligga på att anlägga en trädgård då det går ihop med vårt breda koncept och gör sajten väldigt unik, det finns knappt några konkurrenter. Men självklart kommer även sajten innehålla allt som har med gröna fingrar att göra, såsom register över växter och en massa guider.

Imorgon berättar jag namnet på den tredje sajten…

Lite offtopic…
Jag har varit insjunken i programmering med ramverket Zend Framework hela dagen och hunnit en hel del faktiskt med alla tre sajter. Men när jag får lite tid över senare ska jag installera WordPress i min server på den här bloggen, känner att många väsentliga funktioner fattas i blogger. Något som jag inte tänkte så mycket på då men när jag jobbat med Blogger ett tag nu så inser jag begränsningarna.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.