Kategorier
Blogginlägg

Charlotte har nu också slutat på Familjeliv Media AB

Nu är det riktigt spännande, min fru Charlotte har idag börjat jobba med våra projekt då hon slutade på Familjeliv Media AB igår.

Det känns helkul och vi är rätt så taggade att komma igång med allt som det innebär med en startup, vi har ju gjort det några gånger tillsammans så det börjar bli rutin. Vi jobbar väldigt bra tillsammans och är väldigt produktiva då vi känner varandra så väl samtidigt som vi kompleterar varandras kompetenser. Jag är mer teknisk lagd och min fru är estetisk och fenomenal på att skapa användarvänliga gränssnitt – hon har verkligen känslan för färg och form, men också med rätt struktur.

Hennes första fokus är research. Jag kommer berätta lite senare om våra projekt tillsammans och hur det går med denna startup som den här bloggen kommer handla mycket om.

Idag köpte vi ett lagerbolag som vi kommer bedriva verksamheten i senare och det känns bra nu när Charlotte också är på banan. Närmast är en del administrativa åtgärder för att få ordning på bolaget, registreringar såsom F-skatt, Moms, Arbetsgivare osv. Det kommer jag göra på måndag.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.